Over ons

Kind zijn is een kunst; kinderen moeten kunnen spelen en de ruimte krijgen om kind te zijn. Door hoe zij spelen, leren wij de kinderen kennen. Terwijl zij bezig zijn om vanuit hun ogen de wereld te ontdekken, zien wij wat nodig is voor het zetten van hun volgende stap. En dat doen we bij Oink!  al meer dan 40 jaar… Onder begeleiding van onze ervaren pedagogisch medewerkers spelen de Oink! peuters op 14 locaties in Smallingerland voor later. Oink! wil voor zoveel mogelijk peuters uit Smallingerland het verschil maken door ze de kans te geven om zich in een veilige en vertrouwde omgeving spelenderwijs te ontwikkelen. Op die manier bieden we alle kinderen gelijke kansen en geven we hen een eerste zetje op weg naar zelfstandigheid en het benutten van hun unieke talenten.

Bén jij Oink!?
De feiten hierboven zijn natuurlijk belangrijk, maar voor ons begint alles bij wie je bent. De identiteit van Oink! is leidend bij alles wat we doen en laten. Onze waarden zijn als ons DNA, onze droom vertelt waar je ons ’s nachts voor wakker kunt maken. Een match met Oink!, begint met een match op onze identiteit. En daarom willen we het volgende aan je vragen:
Wie ben je, wat drijft je, hoe herken je jezelf in onze waarden en op welke manier lever jij een bijdrage aan onze droom? Stel je via de mail aan ons voor op een manier die bij je past; een filmpje, een verhaal of wat anders? Verras ons maar… 
Op www.oink.nl vind je alle informatie die je nodig hebt om de vragen te beantwoorden.