Over ons

Brightskills voorziet scholen in digitale leermiddelen die kinderen met plezier voorbereiden op de toekomst. Iedere leerling moet hierbij op zijn of haar eigen niveau kunnen leren. De leermiddelen van Brightskills laten kinderen oefenen in onder andere taalvaardigheid, rekenen en typen.

De geschiedenis van Brightskills
Wij zijn ontstaan vanuit ons eigen label; de Typetuin. De Typetuin biedt al meer dan 40 jaar typeopleidingen aan. In de loop der jaren zijn we uiteraard sterk met de tijd meegegaan. Vandaag de dag bieden we online cursussen en cursussen in groepsverband op scholen. Onder en/ of na schooltijd, altijd mÊt begeleiding. Inmiddels hebben wij een landelijk netwerk van 1000 scholen. Op ons hoofdkantoor in Berkel-Enschot (tegen Tilburg aan) werken we met een team enthousiastelingen iedere dag aan onze producten. Allemaal hebben we onze eigen specialiteit en zijn we super gedreven om steeds weer dingen te verbeteren. Rennen, regelen, vliegen: als het nodig is doen we het!

Begin 2019 hebben wij boven de Typetuin de paraplu van Brightskills opengeklapt. Een verkoopnetwerk voor scholen en productontwikkelaars. Onder de paraplu van Brightskills komen naast de Typetuin meerdere labels te hangen die wij vermarkten. Daarbij ligt de focus op digitale leermiddelen met de nadruk op het aanleren van 21st century skills. Onlangs hebben wij het eerste label naar ons toegetrokken welke wij naast Typetuin in het nieuwe schooljaar zullen gaan vermarkten. Voor de komende jaren hebben we een sterke groeistrategie uitgestippeld.
Â