Over ons

Wil je werken bij een innovatieve en ondernemende branchevereniging die midden in het ruimtelijke domein #gebouwdgeluk staat en waar #werkgeluk belangrijk is? 

Wij zijn de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA). Ongeveer 1100 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA. Samen met onze leden vormen we een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert, met als drijfveer de kracht van architectuur voor de leefomgeving, zie ook https://bna.nl/over-ons. Op ons YouTube kanaal krijg je ook een goede indruk van BNA in beeld: https://www.youtube.com/channel/UCjhbJy4BA3NiVhJpoeBCyBA. 

BNA heeft een team van ca. 27 betrokken en energieke collega’s. Dit worden je nieuwe collega's https://bna.nl/over-ons/medewerkers.

Persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap vinden we bij BNA heel belangrijk. 

BNA beschikt over een modern kantoorpand in hartje centrum Amsterdam, op de 4e etage met schitterend uitzicht op het IJ. Je ziet hier de hele dag boten en schepen voorbij varen. 

Voor een impressie van onze loungeruimte zie: https://www.dearchitect.nl/projecten/arc21-meetup-21-vasd-interieur-architectuur.

Â